BLOGGPAUS

orkar inte blogga.. måste va med kompisar osånt.. kanske börjar om sen. blogga e nog inte min grej. men man ska aldrig säga aldrig, så jag får se senare.
puss


en hel vecka?

nu har jag inte bloggat på en hel vecka, saknat mej? :)

Måndag: var i stan med Lisa, Alex & Marre, vi köpte inget speciellt direkt sen var vi på donken en stund.  efter det åkte lisa o alex hem, men jag åkte hem till marre.. fick ett stort påskägg, den var typ en meter, är sjukt glad!
Tisdag: första skoldagen efter lovet, helt ok-dag faktiskt, sen drog man till stan med Annie, hon köpte ett par nya skor, sen fick vi skjuts av hennes pappa.
Onsdag: skolan först o sen åkte jag till marre, vi chillade en stund sen åkte jag hem vid 20:00, satt hemma o kollade på film bara.
Torsdag: skolan sen åkte jag till tollhättan o träffade Jessica & Johanna, först åt vi på max sen åkte vi till överby, köpte inget kollad bara runt, jag hittade två klänningar som jg ville ha, så dom i affären fick lägga undan dom tills fredag för jag hade inga pengar på mej, sen åkte johanna hem, o jag o jessica va kvar i stan, vi köpte chips och konstiga drickor sen åkte vi hem.
Fredag: drog till skolan typ, hela dagen var depp i skolan, sen drog jag o mamma till trollhättan köpte en av klänningarna som jag fick lägga undan, bild på den kommer senare, sen köpte jag 3 armband, ett halsband, en ring o ett par örhängen som matchade klänningen.. hittade dom på glitter (:
Lördag: var hos marre en stund, vi grillade o sånt gott, sen cyklade vi till bussen.
Söndag: var hos anni o pluggade matte, sen jobbade jag i 2 timmar, sen pluggade vi en stund till, efter det åkte jag hem. o vid 7 var jessica framme i grästorp så jag drog till resecentrum o hämtade henne. vi drog till ica o köpte massa goda saker för vi skulle kolla på film, ja sen drog vi helt enkelt hem till henne o kollade på film, jag drog hem vid 22:00.

nu vet ni va jag har gjort under veckan, btw, jag har inte bloggat för min bror har haft datorn o nördat :(

Kyss

RSS 2.0